Qualified Person (QP) (36 uur) BV Cyclotron VU


16/11/2016 Voor deze positie hebben we inmiddels een enthousiaste medewerker gevonden.
Er zijn regelmatig meer banen bij ons beschikbaar, meestal op MBO/HBO niveau.
Kijk daarvoor op onze vacaturepagina!

Welke uitdaging wij bieden? 3 cyclotrons, dynamiek vanwege een korte halfwaardetijd, kennis van de kernenergiewet en bijdragen aan de verhuizing naar het Imaging Center Amsterdam!

Werkomgeving
BV Cyclotron VU Cyclotron is gevestigd op de campus van de Vrije Universiteit in Amsterdam en bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Met onze 3 cyclotrons en diverse GMP-faciliteiten produceren wij in opdracht radiofarmaca en radionucliden voor humaan gebruik. Ons voornaamste product is (FDG ), waarbij radioactief materiaal aan suiker gekoppeld wordt zodat artsen met een PET camera, tumoren en mogelijke uitzaaiingen kunnen detecteren bij patiënten. Omdat wij radioactief materiaal produceren dat een korte halfwaarde heeft en wij alleen in opdracht produceren kennen we een zeer afwisselende en soms wat hectische werkomgeving. Door de korte halfwaardetijd mag er niet teveel tijd zitten tussen de levering van onze producten en het gebruik in ziekenhuizen. Hierbij is het essentieel dat het Quality Assurance (QA) systeem optimaal werkt.

Naar verwachting zal BV Cyclotron VU in 2018 verhuizen naar het nieuwe VUmc Imaging Center Amsterdam Imaging Center. In dit vooraanstaande Center worden alle activiteiten die te maken hebben met beeldvormende technieken samengebracht in één nieuw Imaging Center. In de kelder van Imaging Center wordt BV Cyclotron met onder meer cyclotronbunkers, GMP-omgeving met hotcells, werkplaats en logistiek gerealiseerd.

Werkzaamheden
Als Qualified Person (QP) zijn je voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

* Je verzorgt de vrijgifte van grondstoffen en andere materialen voor verwerking in radiofarmaca;
* Je bent verantwoordelijk voor batch review/beoordeling van batch documentatie en de vrijgifte van radiofarmaca;
* Je beoordeelt wijzigingsvoorstellen voor de productie en kwaliteitscontrole van radiofarmaca;
* Je evalueert procedures en werkwijzen met betrekking tot relevante wet- en regelgeving;
* Je initialiseert en volgt o.a. CAPA’s, klachten, deviaties, interne/externe audits en validaties op;
* Je houdt het kwaliteitssysteem bij in samenwerking met QA; Je stelt waar nodig nieuwe documenten voor het kwaliteitssysteem op;
* Je ziet toe op de naleving van de GMP-regels binnen BV Cyclotron VU;
* Je stelt managementrapportages en Product Quality Reviews op in samenwerking met QA;
* Je denkt mee en levert een grote bijdrage aan het validatietraject en de verhuizing naar het Imaging Center zodat BV Cyclotron VU ook op deze nieuwe locatie werkt conform de GMP wetgeving.

Je/Uw profiel
Wij zoeken een Qualified Person (QP) die de volgende kennis en ervaring met zich meebrengt: – Je bent geregistreerd als QP met enkele jaren ervaring als QP;

* Je hebt ruime ervaring op het gebied van GMP, GDP, GLP en GAMP;
* Ervaring met radiofarmaca is een pre;
* Je hebt de cursus stralingsdeskundigheid niveau 4 of 5 afgerond of bent bereid deze te volgen; – Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Onze arbeidsvoorwaarden
Salarisschaal 11: 3582 tot 4917 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).
Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar dat bij goed functioneren kan worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een aanstelling bij BV Cyclotron VU en wij volgen de cao en arbeidsvoorwaarden van VUmc. Een assesment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De wervingsprocedure wordt door VUmc uitgevoerd. Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website.

Interesse?
Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Johan van Westendorp, Head of finances & logistics of Ilona Heerdt, QA , via telefoonnummer: 020-4449119.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Faisca Stuiver, corporate recruiter, via telefoonnummer: 020-4445635.
Je kunt solliciteren tot en met dinsdag, 26 januari 2018 o.v.v. vacaturenummer D5.2017.00250FS.

 
 
https://www.werkenbijvumc.nl/vacatures/qualified-person-qp/