Medewerker administratie (36 uur)

Een veelzijdige functie waarbij jij de spil bent op administratief, financieel en orderverwerkingsgebied?

Werkomgeving
BV Cyclotron VU Cyclotron is gevestigd op de campus van de Vrije Universiteit in Amsterdam en bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Wij produceren in opdracht radiofarmaca en radionucliden voor humaan gebruik. Ons voornaamste product is (FDG ), waarbij radioactief materiaal aan suiker gekoppeld wordt zodat artsen met een PET camera tumoren en mogelijke uitzaaiingen kunnen detecteren bij patiënten. Omdat wij radioactief materiaal produceren met een korte bruikbaarheid en wij alleen in opdracht produceren, kennen we een zeer afwisselende en soms wat hectische werkomgeving. Door de korte bruikbaarheid mag er niet teveel tijd zitten tussen de levering van onze producten en het gebruik in ziekenhuizen. Hierbij is het essentieel dat de orderverwerking vlekkeloos verloopt.

Werkzaamheden
Als allround Medewerker administratie ben je verantwoordelijk voor het correct verwerken van administratieve zaken en zijn je voornaamste taken en verantwoordelijkheden:
* Juiste orderverwerking van binnenkomende radiopharmaceuticals.netherlands@curiumpharma.com van klanten en administratieve afhandeling hiervan;
* Zorgdragen voor bestellingen van goederen en de administratieve afhandeling hiervan;
* Assistentie verlenen bij logistieke processen;
* Verzorgen van rapportages en verwerking van financiële gegevens;
* Voeren van algemeen bedrijfssecretariaat zoals onder andere telefoon aannemen, agendabeheer, organiseren van algemene zaken en het bestellen van kantoorartikelen ed. Kortom door jou kan een ieder zijn werkzaamheden uitvoeren doordat alles aanwezig is en hierdoor vlot verloopt.

Je/Uw profiel
Wij zoeken een allround Medewerker administratie die de volgende kennis en ervaring met zich meebrengt:
* Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding in een administratieve (financiële) richting;
* Je hebt circa 5 jaar relevante werkervaring in een veelzijdige administratieve functie en bij voorkeur ervaring met logistieke processen en financiële administratie;
* Je kunt helder, bondig en duidelijk communiceren in woord en geschrift in het Nederlands en Engels;
* Je probeert het hoogst haalbare te bereiken voor de klant en kunt je verplaatsen in de klant;
* Je blijft zeer nauwkeurig werken onder tijdsdruk en kunt snel schakelen tussen werkzaamheden;
* Je verricht je werk zelfstandig en zoekt hierbijj tijdig afstemming met collega’s.

Onze arbeidsvoorwaarden
Salarisschaal 7: 2212 tot 2996 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring). Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar dat bij goed functioneren kan worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een aanstelling bij BV Cyclotron VU en wij volgen de cao en arbeidsvoorwaarden van VUmc. De wervingsprocedure wordt door VUmc uitgevoerd. Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website.

Bijzonderheden
Interesse?
Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Johan van Westendorp, Finance & HR Manager of Maria Vosjan, Manager Operations, via telefoonnummer: 020-4449119.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Faisca Stuiver, corporate recruiter, via telefoonnummer: 020-4445635.

Solliciteren
Je kan tot en met 26 januari 2018 o.v.v. vacaturenummer D5.2017.00249FS solliciteren.

https://www.werkenbijvumc.nl/vacatures/medewerker-administratie